Haladás: A Loki B-közép skandálta a nevemet – Király

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 11:46
Az NB I negyedik fordulójában minimális különbséggel nyert a Haladás Debrecenben, a vendégek kapujában Király Gábor kapott gól nélkül zárt. A rutinos kapusnak – akinek nevét még a debreceni szurkolók is skandálták – saját statisztikái szerint ez volt a századik bajnokija a szombathelyieknél.
„Ez volt a századik mérkőzésem Haladás-mezben, ha az eddigi NB I-es és NB II-es találkozókat is számoljuk – olvasható a válogatott kapus nyilatkozata a kiralygabor.eu oldalon. – Nagyon örülök, hogy győzelem miatt marad emlékezetes a jubileumi fellépésem. A válogatottal a litvánok ellen egy félidőt védtem nyár elején a Nagyerdei Stadionban, így nem volt ismeretlen a közeg. Óriási csapatmunkát hajtottak végre a srácok, nagy lelkesedéssel játszottunk. Nem volt olyan stabil a Debrecen, mint szokott lenni, a sérültek hiányát megérezték, egységes csapatunkkal nem tudtak mit kezdeni. Az látszik, hogy ennek a Haladásnak van önbizalma, elhisszük, hogy képesek vagyunk akár bravúrt is hozni. A szezon előtt nem sokan mertek azzal a gondolattal eljátszani, hogy az első négy meccsen hét pontot szerzünk.”

„A Loki B-közép a szünetben skandálta a nevemet. Nagyon megtisztelő volt számomra, hogy bár az ellenfél kapuját védtem, mégis így köszöntöttek. Külön köszönet a Haladás-szurkolóknak a biztatásért, megemelem a kalapom előttük, hogy ennyit utaztak azért, hogy személyesen buzdítsanak minket. Örülök, hogy a fáradozásukat győzelemmel tudtuk megköszönni.”

„A mérkőzés után Bernd Storck szövetségi kapitány kihívott az öltözőből és jó tíz percet beszélgettünk. A Herthában hat évig volt a pályaedzőm, régi ismerősként üdvözöltük egymást.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik