Hagi csapata könnyedén nyert a Ferencváros ellen

Vágólapra másolva!
2012.01.24. 17:20
null
Az első edzőmeccsén vereséget szenvedett a Fradi (Fotó: fradi.hu)
Címkék
A törökországi Belekben edzőtáborozó Ferencváros lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését. Détári Lajos csapata 3–1-es vereséget szenvedett a román másodosztályban, a saját csoportjában listavezető Viitorul Constantától.

Lejátszotta idei első mérkőzését a Törökországban edzőtáborozó Ferencváros. Az ellenfél a román másodosztályban a saját csoportját vezető Viitorul Constanta volt, amelynek tulajdonosa a korábbi klasszis labdarúgó, Gheorghe Hagi.

A Ferencváros gyengén kezdte a mérkőzést, de a folytatás sem sikerült sokkal jobban. A románok a 9. percben szereztek vezetést a román U21-es válogatott csatár, Vlad Rusu révén, a 26. percben pedig már két gól volt a Constanta előnye – ugyancsak Rusu talált be a hálóba.

A második félidő sem indult jobban, mint az első, ugyanis tizenegyesből tovább növelte előnyét a román csapat, az ítéletvégrehajtó az ezzel mesterhármast elérő Rusu volt – 50 perc után 0–3...

A hajrában a Ferencváros szépített Varga Bence révén, de többre már nem futotta az erejéből – összességében sima 3–1-es vereséget szenvedett a volt BVSC-csatár, Catalin Anghel által irányított román csapattól.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros–Viitorul Constanta (román) 1–3 (Varga B. 85., ill. Rusu 9., 26., 50. – a harmadikat 11-esből)
Ferencváros: Gyenes – Fülöp N., Klein, Balog Z., Junior – Otten - Lisztes, Rósa D., Józsi – Oláh, Pölöskey P. 2. félidő: Gyenes – Batik, Grúz, Busai, Vattai – Morales, Jovanovic – Zsivóczky, Varga B., Gárdos – Pölöskei

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik