Haber aláírt, északír válogatott érkezett

Vágólapra másolva!
2010.01.26. 16:16
null
Justin Haber másfél évig marad a Ferencvárosnál (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
A Ferencváros ma sajtótájékoztatót tartott Máltán, amelyen bejelentették, hogy a csapatnál eddig kölcsönben szereplő kapus, Justin Haber másfél éves szerződést kötött a zöld-fehérekkel. Az együtteshez csatlakozott a kilncszeres északír válogatott Tommy Doherty, akit szerdától tesztel a szakmai stáb – adta hírül a 100%Fradi.

A máltai válogatott kapus, Justin Haber a nyáron érkezett az Üllői útra kölcsönbe a Sheffield Unitedtől, és bár az őszi szezont követően visszatért Angliába, Craig Short vezetőedző már korábban jelezte, hosszú távon is számítana a futballistára.

A kapus a téli felkészülést már ismét a Ferencvárossal kezdte meg, elutazott a zöld-fehérek máltai edzőtáborába is, és ma a klub vezetői bejelentették, másfél éves szerződést kötöttek a 28 éves kapussal.

Haber elmondta: nagyon boldog, hogy a Ferencváros játékosa lehet, hiszen a klubot egész Európában ismerik. Jól érzi magát Magyarországon, és ugyan a szezon eddigi része nem úgy sikerült, ahogy azt a szurkolók várták, tavasszal jobb szereplésben bízik.

A klub mai sajtótájékoztatón Haber mellett a csapat jelenlegi helyzetésről is szó esett.

A tulajdonos, Kevin McCabe kiemelte, hogy most a legfontosabb a csapat stabilitásának megteremtése, hiszen nehéz időszakon vannak túl. A szezon első felében elért gyengébb eredmények ellenére mindenképp bízik benne, hogy sikerül feljebb lépniük a táblázaton.

Berki Krisztián, a Ferencváros Zrt. vezérigazgatója elmondta, még nem zárták le a téli átigazolási időszakot, hamarosan újabb futballistákkal köthet szerződést a csapat. Az egyik jelöltjük a kilencszeres északír válogatott középpályás, Tommy Doherty.

A most 30 éves játékos a Bristol Cityben kezdte pályafutását, 1996 és 2005 között csaknem kétszáz meccset játszott a klubban. Ezt követően három évig a Queens Park Rangersben futballozott, majd kölcsönben megfordult a Yeovilban és a Wycombe Wanderersben. Jelenleg szabadon igazolható, szerdától teszteli őt a Ferencváros szakmai stábja.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik