Győri ETO: Varga Roland aláírt, Böde Dánielt a télen nem igazolják át

Vágólapra másolva!
2012.01.19. 17:16
Címkék
Varga Rolanddal három és fél éves szerződést kötött a Győri ETO labdarúgócsapata, amely összesen két-három játékos megszerzését tervezi a téli átigazolási időszakban. A győriek ügyvezetője, Klement Tibor azt is elmondta, Böde Dániel most télen nem igazol az ETO-hoz.

Klement Tibor a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, az őszi idény befejezése után az volt a cél, hogy az együttes értékeit megtartsák, illetve két-három minőségi labdarúgóval megerősítsék a keretet, közülük egyet már leigazoltak.

„Az eltelt időszakban a komplett védelemmel hosszabbítottunk, és előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a csapat litván válogatott középpályásával, Linas Pilibaitisszal is, vele valószínűleg pénteken írjuk alá a 2014-ig szóló új szerződést – fogalmazott Klement. – Varga Rolandot megvásároltuk a Bresciától, de az olasz klubnak az idén, illetve a jövő nyáron opciós joga van a támadó visszavásárlására. Nagyon tehetséges játékosnak tartjuk, és reméljük, hogy olyan teljesítményt nyújt nálunk, amely után a Brescia élni kíván az opciójával."

Varga Roland 2009-ben tagja volt a világbajnoki bronzérmes magyar U20-as válogatottnak.

Klement arról is beszámolt, hogy letettek Guzmics Richárd megszerzéséről, miután a Haladás védője hosszabbított klubjával, illetve a paksi Böde Dániel sem igazol Győrbe, – ahogy Klement fogalmazott – legalábbis most télen nem. Pátkai Máté, az MTK játékosa is a kiszemeltek között van.

A további részletekről itt olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik