Győri ETO: milliókra mondott nemet a román kiszemelt

Vágólapra másolva!
2015.01.16. 11:22
Mint arról korábban beszámoltunk, román sajtóértesülések szerint Ciprian Deac, a kolozsvári CFR középpályása nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa, mert az izraeli Beitar Jeruzsálem által kínált szerződéstervezet jobban elnyerte a tetszését. Most fény derült a részletekre...

Az egyik kolozsvári internetes portál beszámolója szerint Miriuta Vasile, a Győr vezetőedzője órákon át győzködte Tarsoly Csaba tulajdonost, hogy Deacra szüksége van az ETO-nak. Az elöljáró végül beadta a derekát, rábólintott a transzferre, amely után Miriuta értesítette a futballistát a fejleményekről.

A 28 esztendős középpályás a szerződéstervezet értelmében havi tízezer eurót (3.2 millió forintot), plusz minden győzelem után kétezer eurót (642 ezer forintot) keresett volna. Továbbá a klub lakást és „céges” autót biztosított volna a számára, és akkor a bizonyos feltételek teljesülése esetén járó prémiumokról még nem is beszéltünk.

Nem sokkal később azonban Deac értesítette a győri vezetőket, hogy mégsem óhajt az ETO-ba szerződni, mert az izraeli Beitartól kedvezőbb ajánlatot kapott – a jeruzsálemi együttesnél átszámítva havi 5.5 millió forintot tehet majd zsebre.

A 11-szeres román válogatott futballista átigazolási ügyének végére egyébként még mindig nem került pont, a jelenleg is a kolozsvári CFR alkalmazásában álló Deac egyelőre nem írt alá az izraeli klubhoz – írja az actualdecluj.ro.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik