ETO: káosz a beléptetésnél, sokan inkább hazamentek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.18. 06:52
Hivatalosan 7213 néző tekintette meg a Győr–Ferencváros bajnokit a helyszínen vasárnap, de ennél többen is lehettek volna, ha nem torkollik káoszba a beléptetés. Bár mindenki megérkezett a meccs előtt, aki türelmes volt, a második félidőt láthatta, aki nem, hazament.

A tribün tetejéről annyit lehetett látni, hogy hét-nyolcszáz hazai néző zsúfolódott össze a bejárat melletti kerítésnél, mintha egy popkoncert színpad előtti területe lenne. Megtudtuk: a jegyvásárláshoz kellett megadni a nevet, születési adatot, de erről senki sem tájékoztatta a győrieket, a procedúra meg borzasztóan lelassította a beléptetést.

Volt, aki másfél órával a mérkőzés előtt a stadionnál volt, mégsem jutott be, a négy pénztár kevésnek bizonyult. Amikor elkezdődött a bajnoki, ötszázan nyújtogatták a nyakukat, hátha látnak valamit a pályából – a kígyózó sor nem haladt, elképesztő, elkeserítő látvány volt. Bent, mint mindig, egész szektorok ásítottak üresen.

Miközben a magyar pályákra vadásszák az érdeklődőket és nézőszám-emelkedést jósolnak, rengeteg győri hazament a káosz láttán, mások pedig attól féltek, hogy a tömegben megsérülnek. Százan a második félidőre értek be, noha bőven időben érkeztek a stadionhoz.

AZ NSO TV RIPORTJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik