Győri ETO: cseh válogatott középpályással erősödhetnek a zöld-fehérek

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 12:21
Címkék
A szlovák webnoviny.sk internetes oldal információi szerint az egyszeres cseh válogatott középpályás, a cseh-szlovák kettős állampolgárságú Marek Strestík a Slovan Bratislava helyett a Győri ETO FC-ben folytatja pályafutását.

A révkomáromi születésű, 24 esztendős Marek Strestík az FC Zbrojovka Brno játékosa, az előző szezonban 21 bajnokin lépett pályára a cseh élvonalban, három gólt szerzett.

Az egyszeres cseh válogatott középpályást a szlovák Slovan Bratislava szerette volna kölcsönvenni, de a szlovák webnoviny.sk internetes portál beszámolója szerint a futballista végül a győriek ajánlatát fogadta el, így az ETO-hoz kerül kölcsönbe.

Az átigazolást a magyar csapat hivatalosan még nem jelentette be, de a brnói sportigazgató, Richard Dostálek több forrásban is megerősítette az egyezséget, és a futballista wikipedia-oldalán, valamint a transfermakt.de játékosadatbázisában is feltüntették a szerződést.

A Nemzeti Sport információi szerint már csak az utolsó simítások vannak hátra a szerződéskötésig, a Győr ugyanis már aláírta a brnóiak által küldött szerződéstervezetet, és visszaküldte azt a cseh klubnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik