Győr: Supicsot, Zámbót és Molnárt is kölcsönadja az ETO

Vágólapra másolva!
2010.06.29. 15:00
A Győri ETO több labdarúgóját kölcsönadja a következő idényben – számolt be a klub hivatalos honlapja. Az érintett játékosok közül senki sem számít alapembernek a csapatban, legtöbbjük az elmúlt idényben is más együttest erősített.  

A tavaszi szezon során a Diósgyőrt erősítő Zorán Supics Pápára, míg Zámbó Bence és Molnár Péter Siófokra kerül. Utóbbi labdarúgó az eto.hu-nak nyilatkozott az új lehetőségről. A tavaszi szezon során a Diósgyőrt erősítő Zorán Supics Pápára, míg Zámbó Bence és Molnár Péter Siófokra kerül. Utóbbi labdarúgó az eto.hu-nak nyilatkozott az új lehetőségről.

„Mivel a jövőmet az ETO-ban képzeltem el, így kissé fájó szívvel, az új célokra, megmérettetésekre tekintettel viszont szívesen megyek Siófokra. Szeretném magam kipróbálni élesben a bajnokságban, mert érthető okokból Sasa mellett nem sok lehetőséghez jutottam az élvonalban. Szeretnék ott bizonyítani, versenyhelyzetben megmutatni, hogy megállom a helyem. Bár a balatoni keretből senkit sem ismerek, Bencével jól kijövünk, így a beilleszkedéssel nem lehet probléma” – mondta Molnár Péter.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik