Győr: Pogacsics előrelépésnek érzi az ETO-t, fél évre érkezik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.01. 10:09
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Pogacsics Krisztián megfelelt a győri próbajátékon és szóban már meg is egyezett a vezetőkkel, így az ETO-ban folytatja a pályafutását. A Romániából hazatérő kapus a Nemzeti Sport Online-nak is megerősítette a hírt.

„A vezetőkkel már túl vagyok egy tárgyaláson, amelyen szóban valóban megegyeztünk, ennek értelmében fél évre kölcsönbe Győrbe szerződök, és az ETO opciós jogot is szerez a játékjogomra. A megállapodást jövő héten írjuk alá, de az egyezség már megszületett" – erősítette meg a Nemzeti Sport Online-nak a tegnapi hírt Pogacsics Krisztián.

A kapus játékjoga a Vízer Máriusz tulajdonába tartozó FC Bihor Oradeáé, legutóbb is kölcsönben szerepelt, akkor a Sagesta Navodarinál. Pogacsics Magyarországon legutóbb a 2010–2011-es szezonban játszott, méghozzá Zalaegerszegen. Idén szóba került a neve Kaposváron, Pécsen és a Haladásnál is, mielőtt végül Győrben kötött ki.

„Sok lehetőségem volt, próbáltam ezek közül a legjobbat választani. Tőkés László kapusedzőt már korábbról ismerem, ennek is köszönhető, hogy képbe kerültem az ETO-nál. Úgy érzem, ez a szerződés mindenképp előrelépést jelenthet a pályafutásomban" – nyilatkozta Pogacsics, aki tegnap pályára lépett az ETO Slovan Bratislava elleni, 1–0-ra elveszített felkészülési meccsén, de az NB I-ben várhatóan csak második számú kapus lesz a szlovák Lubos Kamenár mögött.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése), Linas Pilibaitis (litván, Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése), Pogacsics Krisztián (FC Bihor, legutóbb Sagesta Navodari – Románia, kölcsönbe )
Távozott/távozhat: Lázok János (Paksi FC – kölcsönből vissza), Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Onisor-Mihai Nicorec (román, ?), Simon András (Kecskeméti TE ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonult, sportigazgató lett), Tokody Tibor (technikai vezető lett)
Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik