Győr: Horváth magabiztosnak látja a próbajátékon szereplő kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.31. 19:40
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett a szlovák első osztály éllovasától, a Slovan Bratislavától. A magyar csapat kapuját a második félidőben a próbajátékon szereplő Pogacsics Krisztián védte, aki utgyan gólt kapott, de Horváth Ferenc vezetőedző elégedett volt a teljesítményével.

A 28 esztendős, 188 centiméter magas kapus legutóbb Romániában légióskodott, jelenleg nincs csapata, de a téli felkészülés során a Pécsi MFC-nél már szerepelt próbajátékon, sőt a Kaposvárnál és a Haladásnál is felvetődött a neve.

A legújabb kérő pedig a bajnoki címvédő Győri ETO, amelynek vezetőedzője, Horváth Ferenc a Slovan Bratislava elleni előkészületi meccs második félidejében tesztelte Pogacsicsot.

„A szabadrúgáshoz nem tudott hozzáérni, de volt egy nagyon jó védése, és látszik, hogy magabiztos, lábbal is” – értékelt a lefújás után Horváth.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Pogacsics sorsáról mikor születik döntés.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése), Linas Pilibaitis (litván, Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Lázok János (Paksi FC – kölcsönből vissza), Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Onisor-Mihai Nicorec (román, ?), Simon András (Kecskeméti TE ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonult, sportigazgató lett), Tokody Tibor (technikai vezető lett)
Kiszemeltek: Miro Varvodic (horvát, Qarabag – Azerbajdzsán), Pogacsics Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb FC Bihor – Románia, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik