Győr: drága a jegy a Fradi ellen - olcsóbb lett az ETO-sál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.05. 08:41
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO érdekes akcióval kedveskedik szurkolóinak. A klub a Ferencváros elleni, szombati találkozóig 900 forint kedvezményt biztosít az ETO-sálra, így csökkentve az Üllői úti drága belépők miatti terheket.

A klubok és a szurkolói csoportok egy korábbi megállapodása alapján eddig 1400 forintba kerültek maximálisan a jegyek a vendégszektorba, vagy legalábbis nem többe, mint a legolcsóbb hazai jegy.

Erre a szezonra azonban már – úgy tűnik – nem érvényes ez az egyezség, így az ETO-szurkolók 2300 forintért válthatják meg jegyüket a vendégszektorba. A győri vezetőség ezért úgy döntött, kedvezménnyel segít drukkerein.

Az eto.hu tájékoztatása szerint a Ferencváros elleni, idegenbeli találkozóig, 900 forinttal (a jegyárak különbségével) csökkentik az ETO-sálak árát, így az ajándéktárgy és a belépő összesen ugyanannyiba kerül, mint korábban. A kedvezményt azonban nemcsak azok vehetik igénybe, akik jegyet váltanak a szombati találkozóra, minden szurkolónak jár az engedmény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik