Győr: kérdéses a szerb jövője; a kiszemeltek nem jönnek

Vágólapra másolva!
2014.08.19. 16:33
A Győri ETO-nál eldőlt, hogy a korábban erősítésként kiszemelt két légióst nem szerződteti a klub, ugyanakkor kérdéses a csapatot hosszú ideje szolgáló, jelenleg szerződés nélküli szerb védő, Lazar Sztanisics jövője.

A Győri ETO-nál szóba kerülő kanadai Milan Borjan és a cseh Martin Fenin nem lesz a csapat labdarúgója – tudta meg a Nemzeti Sport Online. Továbbá egyelőre kérdéses a legutóbb a német Augsburg második csapatánál szereplő 20 éves Kocsis Gergő érkezése is. Korábban úgy tűnt, az ETO labdarúgója lesz, edzett is Győrben, de egyelőre nem kötött szerződést, és nem is biztos, hogy fog.

Értesüléseink szerint kérdéses a 30 éves szerb Lazar Sztanisics jövője is. A védő 2009 óta szerepel Győrben, de az előző idényben már csak egy bajnokin kapott lehetőséget az NB I-ben, és a szezon végén a klub nem hosszabbította meg a lejáró szerződését. Ennek ellenére még az ETO-nál edz, értesüléseink szerint később akár edzőként is szerepet kaphat Győrben, de ebben a szezonban valószínűleg még futballozni szeretne.

Korábban a távozók közé soroltuk a román Mihai Nicorecet is, de a támadóval fél évet hosszabbított az ETO arra az időre, amíg a sérülését követő rehabilitációs időszakot tölti. A klub ezzel a gesztussal köszöni meg azt, amit a légiós korábban a csapatért tett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Milos Kocics (szerb, Portland Timbers – Egyesült Államok), Giorgi Kvilitalia (grúz, legutóbb Dila Gori – grúz), Németh László (Sopron – kölcsönből vissza), Pogacsics Krisztián (FC Bihor – kölcsön után végleg), Priskin Tamás (Austria Wien – Ausztria, legutóbb Maccabi Haifa – Izrael), Stieber András (Aston Villa – Anglia), Windecker József (MVM-Paks – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Rafael Burgos (salvadori, Minnesota United, amerikai – kölcsönbe), Vladimir Djordjevics (szerb, Radnicski Nis – Szerbia), Kalmár Zsolt (Red Bull Leipzig – Németország), Kiss Máté (Mezőkövesd után Gyirmót – kölcsönbe), Patrick Mevoungou (kameruni, ?), Nagy Gergely (Dunaújváros), Németh László (Ajka – kölcsönbe), Novák Csanád (KTE), Paku Roland (Nyíregyháza után Gyirmót – kölcsönbe), Simon András (Paks), Lazar Sztanisics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Kocsis Gergő (Augsburg – Németország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik