Gyirmót: válogatott játékosok is távozhatnak a télen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.03. 15:22
A labdarúgó NB I-ben sereghajtó Gyirmót FC a napokban jelentette be, hogy három játékossal is szerződést bontott, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint további futballisták is távozhatnak Urbányi István vezetőedző csapatától.

Az már korábban eldőlt, hogy Sallói Dániel a télen visszatér az Egyesült Államokba, míg Horváth Adriánnal, Nagy Olivérrel és Simon Attilával szerződést bontott a Gyirmót FC Győr.

Az NSO értesülései szerint a télen távozhat a kilencszeres válogatott védő, az ősszel sérüléssel bajlódó Balogh Béla, aki a mostani idényben csak hét meccsen szerepelt az NB I-ben. Ugyancsak sérülés kínozta az elmúlt hónapokban az U20-as vb-bronzérmes Szekeres Adriánt, aki ebben az évadban az élvonalban egyszer lépett pályára. Az ő klubváltása sem lenne meglepő, és ez érvényes Nagy Sándorra is, aki az első osztályban csak hatszor jutott szóhoz az ősszel.

Úgy tudjuk, hamarosan mindhárom futballistával egyeztet a klub a jövőjükről...

Kérdéses a folytatás a hatszoros válogatott Filkor Attila esetében is, aki 16 bajnokin játszott az ősszel a Gyirmót első csapatában, a Vasas ellen győztes gólt is szerzett, de információnk szerint külföldi lehetősége van, ezért távozhat.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók: Horváth Adrián (felbontották a szerződését), Nagy Olivér (felbontották a szerződését), Simon Attila (felbontották a szerződését),
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Balogh Béla, Filkor Attila, Nagy Sándor, Szekeres Adrián

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik