Gyirmót: U-válogatott magyar légióst akarnak hazahívni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.26. 18:45
Az olasz másodosztályú Speziában kevés játéklehetőséghez jutó magyar labdarúgó, Tamás Krisztián szerződtetésének lehetőségét fontolgatja az NB I-es Gyirmót – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A bal oldali védő posztjára kiszemelt korábbi Napoli-játékos, Giuseppe Nicolao nem felelt meg a gyirmótiaknak, de úgy tudjuk, az olasz vonal él – Tamás Krisztián az egyik olaszországi ügynökségen keresztül került képbe.Tamás Krisztián az egyik olaszországi ügynökségen keresztül került képbe.

A Speziában kevés játéklehetőséghez jutó magyar U-válogatott védő még nem érkezett meg Gyirmótra, információink szerint szerződtetése ügyében folynak az egyeztetések.

Az egykor a Milan keretébe tartozó Tamás kölcsönben az olasz Varesében és a cseh Slavia Prahában légióskodott a Spezia előtt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Kristián Kolcák (szlovák, MFK Ruzomberok – Szlovákia), Nagy Sándor (ukrajnai, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Anto Radeljic (bosnyák, Zrinjski Mostar – Bosznia-Hercegovina)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Máté János
(Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Tamás Krisztián (Spezia – Olaszország), Veres Szilárd (romániai, CFR Cluj – Románia)
Távozók: Balogh Béla (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (szabadon igazolható, felbontották a szerződését – Vancouver Whitecaps, Kanada?), Horváth Adrián (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Nagy Sándor (szabadon igazolható, felbontották a szerződését), Nagy Olivér (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Simon Attila (Dorogi FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Jancsó András (Haladás), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gyurján Bence

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik