Gyirmót: megvan az első igazolás; távozott a szerb próbázó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.15. 10:44
Nagy Sándor személyében rutinos labdarúgót igazolt az NB I-ben újoncként sereghajtó Gyirmót FC Győr. A 31 éves, ukrajnai kapusnak lejárt a szerződése a Bp. Honvédnál, így szabadon igazolható volt. A klub honlapja arról is beszámolt, hogy a gyirmótiakhoz másfél évre kötelezte el magát.

A Dorog elleni felkészülési mérkőzésen (3–3) lehetőséget kapó próbajátékosok közül a gyirmotfc.hu oldal szerint várhatón szerződtetik a gólt is szerző fiatal erdélyi labdarúgót, Veress Szilárdot (CFR Cluj). A szerb Luka Szindjicstől (Kolubara) viszont elköszönt a szakmai stáb, míg a szlovák Kristian Kolcák (Ruzomberok) sorsa a jövő héten dől el.A Dorog elleni felkészülési mérkőzésen (3–3) lehetőséget kapó próbajátékosok közül a gyirmotfc.hu oldal szerint várhatón szerződtetik a gólt is szerző fiatal erdélyi labdarúgót, Veress Szilárdot (CFR Cluj). A szerb Luka Szindjicstől (Kolubara) viszont elköszönt a szakmai stáb, míg a szlovák Kristian Kolcák (Ruzomberok) sorsa a jövő héten dől el.

Gyirmótról eddig jobbára csak távozókról számoltunk be, a létszám a mezőnyjátékos Nagy Sándor, valamint Gyurján Bence személyében nagy valószínűség szerint kettővel több lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik