Gyirmót: Horváth Ferenc mellett Amerikából érkező edző is jelölt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 11:04
Az Egyesült Államokból érkezhet vezetőedző a labdarúgó NB I újoncához, a Gyirmóthoz. A csapat új trénere az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas Citynél dolgozó Urbányi István lehet – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A korábban többek között Újpesten és Kecskeméten vezetőedzőként, míg a Maldív-szigeteken szövetségi kapitányként tevékenykedő Urbányi István bő két éve dolgozik a Sporting Kansas City utánpótlásában, ahová barátja, Vermes Péter közreműködésével jutott el. Ha létrejön a megállapodás, Urbányi a Gyirmót FC Győrnél vezetőedzőként tevékenykedhet. Urbányi István bő két éve dolgozik a Sporting Kansas City utánpótlásában, ahová barátja, Vermes Péter közreműködésével jutott el. Ha létrejön a megállapodás, Urbányi a Gyirmót FC Győrnél vezetőedzőként tevékenykedhet.

Mint beszámoltunk róla, az élvonalban abszolút újonc gyirmótiak a közelmúltban szerződést bontottak a csapatot az NB I-be vezető Bene Ferenccel. A jelöltek között Urbányi mellett ott van Horváth Ferenc, valamint a Nemzeti Sport információja szerint egy szlovákiai magyar szakember is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik