nemzetisport.hu 2016.08.31 20:45 Frissítve: 2016.09.02 16:17

Gyirmót: a Vasastól érkezik csatár; Völgyi távozott

A Nemzeti Sport Online információja szerint Novák Csanáddal, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas csatárával erősített a sereghajtó Gyirmót FC Győr. A 21 éves csatár ebben a szezonban még nem fért be a remekül rajtoló fővárosiak kezdő tizenegyébe, csereként négyszer lépett pályára.

 

Emellett a Gyirmót a hivatalos honlapján bejelentette: két labdarúgójával, Beliczky Gergővel és Völgyi Dániellel egyaránt közös megegyezéssel szerződést bontott. Mint arról beszámoltunk, előbbi az NB III-as ETO FC Győrhöz tart, míg az NSO információja szerint utóbbi már úton van Debrecenbe, hogy véglegesítse szerződését a DVSC-vel.

A 29 éves balhátvéd feladata minden bizonnyal a héten a Lokitól az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sevához távozó Korhut Mihály pótlása lesz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Mijusko Bojovics (montenegrói, Enonisz Neon Paralimni – Ciprus), Csiki Norbert (Sisaket FC – Thaiföld, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (Újpest, szabadon igazolhatóként), Hrabina Alex (Szolnok, szabadon igazolhatóként), Nagy Olivér (Szigetszentmiklós), Sebastian Achim (román, CS Universitatea Craiova – Románia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Jancsó András (Haladás), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, a tavasszal kölcsönben Swope Park Rangers – Egyesült Államok)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Novák Csanád
(Vasas)
Távozók: Beliczky Gergő (Győri ETO), Bohner Roland (Mosonmagyaróvár, kölcsön után végleg), Varga Róbert (szabadon igazolható), Völgyi Dániel (DVSC?)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Máté János, Simon Attila (Kisvárda), Szekeres Adrián

 

2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.

2020.02.24 11:45:05

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad.”

2020.02.24 11:50:35

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„A tudása emelte nagyon magasra, ám ez csak arra szolgált, hogy emberként igyekezzen minél többet átadni magából.”

2020.02.24 09:16:48

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Nem szeretem a reflektorfényt. De elfogadom, hogy most nem tudom kikerülni az interjút” – mondta az FTC elleni 3–0 után.