Gyirmót: a Napoli védőjéből aligha lesz megmentő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.19. 08:37
Mint arról beszámoltunk, az NB I-ben sereghajtó Gyirmót szerdán 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Mosonmagyaróvárt. A meccsen több próbajátékos is pályára lépett, volt, akinek már döntöttek is a sorsáról.

Az olasz származású, az ősszel a Napoli kölcsönjátékosaként a harmadosztályú AS Melfiben szereplő Giuseppe Nicolaót a bal oldali védő posztján vetette be a szakmai stáb, de nem ő lesz a megmentő, alighanem elköszönnek tőle. Giuseppe Nicolaót a bal oldali védő posztján vetette be a szakmai stáb, de nem ő lesz a megmentő, alighanem elköszönnek tőle.

A Kolozsvárról érkező Veres Szilárd a napokban csatlakozott a győriekhez, neki még van lehetősége a bizonyításra.

Visszatérhet a korábban már tesztelt, a szlovák első osztályban 150 mérkőzéssel büszkélkedő Kristian Kolcák, a Ruzomberok védője, aki két évet játszott Lengyelországban is, ott hatvan első osztályú találkozón lépett pályára.

A napokban csatlakozik az együtteshez egy-egy bosnyák belső védő, illetve ukrán támadó, nevüket egyelőre nem árulja el Urbányi István vezetőedző.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Nagy Sándor (ukrajnai, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Máté János
(Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Kristián Kolcák (szlovák, MFK Ruzomberok – Szlovákia), Veres Szilárd (romániai, CFR Cluj – Románia)
Távozók: Balogh Béla (szabadon igazolható, felbontották a szerződését), Filkor Attila (szabadon igazolható, felbontották a szerződését), Horváth Adrián (szabadon igazolható, felbontották a szerződését, Kisvárda?), Nagy Sándor (szabadon igazolható, felbontották a szerződését), Nagy Olivér (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Simon Attila (Dorogi FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Jancsó András (Haladás), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gyurján Bence

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik