Gyász: elhunyt Bucsik István, az Újpest és a REAC korábbi munkatársa

Vágólapra másolva!
2023.10.30. 18:45
Az újpesti kötődésű író, Dunai Ede közösségi oldalán arról számolt be vasárnap, hogy 56 éves korában elhunyt Bucsik István „Pici”, az Újpest korábbi munkatársa, hűséges szurkolója, akitől Lőw Zsolt a Bayern München segédedzője és Széki Attila „Curtis” is búcsúzott a közösségi médiában.
Bucsik István (balra) Szusza Ferenccel a Megyeri úti stadion névadó ünnepségén
Bucsik István (balra) Szusza Ferenccel a Megyeri úti stadion névadó ünnepségén

Bucsik a Megyeri úti stadionban lévő Fanfan Éttermet vezette, majd 2002-ben az Újpest FC marketingigazgatója lett, ebben a minőségében a Megyeri Búcsú, a Törő Gála és a Szusza Ferenc Stadion névadó ünnepségének az ötletadója is ő volt, s hozzá köthető, hogy Magyarországon először az Újpest FC címere fölé került a 20 bajnoki címet szimbolizáló két aranycsillag, amely azóta is a címer részét képezi.

Az Újpest után Bucsik a REAC-nál is marketingigazgatóként dolgozott, s emellett több éven át tagja volt a Hungaroring rendezvényszervezői csapatának is.

Október 31-én kedden 19 órakor a Szusza Ferenc Stadion B-terasz bejáratánál rokonok, barátok, ismerősök gyertyagyújtás keretében búcsúzhatnak el Bucsik Istvántól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik