Grúz aláírt, Lázok is edzett a Fradival - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2011.06.06. 11:46
null
Grúz a Fradi első nyári igazolása (?) (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Az ftcnews.com  értesülései szerint a Ferencváros három évre szóló szerződést kötött Grúz Tamással, a Kaposvár 25 éves védőjével.

„Mindenben megegyeztem a Fradival. Három évre szerződöm az Üllői útra – mondta az ftcnews.com-nak Grúz Tamás.

FTC: MÉG NINCS SZERZŐDÉS

„Több olyan játékos is részt vett az első gyakorláson, akinek a szerződtetésére jó esély van, ám még nem tekinthetőek a Ferencváros labdarúgóinak. Ahogyan jeleztük, nem vett részt az edzésen Marek Heinz és Hector Morales sem, de Emil Miljkovic mellett a máltai légiósok (Schembri és Haber) sem lehettek jelen” – áll az ftc.hu-n megjelent közleményben.

A portál Prukner Lászlóra hivatkozva arról is ír, hogy a cseh Marek Heinz szinte biztosan elhagyja a zöld-fehéreket, míg Orosz Pál úgy nyilatkozott, közel állnak Lázok János megszerzéséhez.

„Grúz Tamás már itt kezd, ő erősítés lesz a védelemben. Rajta kívül, remélem, csatlakozik Lázok János is, akivel a hétvégén is tárgyaltunk. Szatmári Lóri ügye bonyolultabb, vele is tárgyalunk, de az olaszok pénzt kérnek a labdarúgóért” – jelentette ki Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója.

A Fradi egyébként ma kezdi meg a felkészülést a következő idényre, és a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Marek Heinz és Héctor Morales nem vesz részt az első tréningen, ahogy a válogatottban pályára lépő máltai légiósok André Schembri és Justin Haber sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik