Grozavnak öt perc kellett; Regőczyt olimpiai bajnokként kezelik

Vágólapra másolva!
2021.02.21. 23:04
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Gheorghe Grozavnak öt perc kellett, hogy felvegye a ritmust. A Mol Fehérvárt szinte egyedül megverő diósgyőri csatár Babják Bencének mesélt profi pályafutása első mesterhármasáról. Emellett a Puskás Akadémia és a Paks egyaránt 3–0-s sikeréről minden, amit tudni érdemes – összesen három oldalon.
Gheorghe Grozavnak öt perc kellett, hogy felvegye a ritmust.
A Mol Fehérvárt szinte egyedül megverő diósgyőri csatár Babják Bencének mesélt profi pályafutása első mesterhármasáról. Emellett a Puskás Akadémia és a Paks egyaránt 3–0-s sikeréről minden, amit tudni érdemes – összesen három oldalon.

Novak Djokovicsot kilencedszer koronázták meg Ausztráliában. A hála az égnek nézők előtt befejezett Grand Slam-torna utolsó napját és a két döntős nyilatkozatait Klein Ron dolgozta fel.

Regőczy Krisztina az emberek lelkében olimpiai bajnok Sallay Andrással. Lake Placid ezüstérmese, a világbajnok jégtáncos a Magyar Korcsolyázás Napján idézte fel emlékeit saját karrierjével és Liu Shaolin Sándorék pjongcsangi diadalával kapcsolatban.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon – a pályakezdő Szusza Ferenccel, a tavaszi szezonrajttal, amelyre 100 ezren voltak kíváncsiak, a 120 éve született csodajobbszélsővel, Braun Csibivel és az elfelejtett műkorcsolyázóval, Orgonista Olgával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik