Futsal: viccelődött a magyar kapus, miután levágták az ujját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 09:59
null
Nagy Zoltán az ujját elveszítette, a humorérzéket azonban nem (Fotó: futsal-hungary.hu)
Egy baleset után le kellett vágni Nagy Zoltán – aki több mint 300 futsalmérkőzésen lépett pályára – bal mutatóujját. A rutinos kapus ennek ellenére jókedvűen nyilatkozott az eset után.

A Csömör egykori kiválósága (jelenleg a másodosztályban szereplő) Nagy Zoltán otthonában körfűrésszel dolgozott, és egy rossz mozdulat következtében a bal mutatóujját súlyosan megvágta. A kórházban műtéttel próbálták megmenteni az ujját, de az operáció közben kiderült, hogy nem lehet visszavarrni a sérült ujjpercet, így le kellett vágni. A rutinos, 42 éves kapus a történtek ellenére sem veszítette el humorát.

„Először kissé megijedtem, hogy melyik kezemen van a sérülés, de megnyugodtam, hogy a jobb mutatóujjam teljesen egészséges, mert azzal piszkálom az orromat – nyilatkozta a futsal-hungary.hu-nak Nagy Zoltán. – Ami kicsit aggaszt, hogy az Angry Birdsnél a bal mutatóujjamra is szükség van játék közben, amit nehéz lesz pótolni, de majd valahogy megszokom.”

„A viccet félretéve, szerencsére nincsenek fájdalmaim, és az orvos is megnyugtatott, hogy mindössze néhány hetet kell kihagynom, s újra a pályán lehetek. Ezek után nehezen fogják elhinni egy bravúrnál, hogy ujjheggyel toltam ki a felső sarokból a labdát, ennek ellenére megpróbálom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik