Futsal: újabb fúzió, egyesül a Cső-Montage és az Aramis is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 15:19
Az Aramis és Cső-Montage futsalcsapata egyesíti erőit, a jövőben közösen indulnak az első osztályban.

A Győri ETO és a Dunakeszi Kinizsi fúziója után a Cső-Montage és az Aramis futsalklubja is egyesíti erőit a 2014–2015-ös évadra. Az összeolvadás nemcsak a felnőtteket, az utánpótlást (U20 és U17) is érinti. A Győri ETO és a Dunakeszi Kinizsi fúziója után a Cső-Montage és az Aramis futsalklubja is egyesíti erőit a 2014–2015-ös évadra. Az összeolvadás nemcsak a felnőtteket, az utánpótlást (U20 és U17) is érinti.

„A klubok hagyományaihoz – számtalan felnőtt és utánpótlás bajnoki cím, dobogós helyezés – méltó szereplés biztosítékai: az évtizedek óta stabil, kiszámítható hátterek és válogatott szintű futsal szakmai munka” – írja az aramisfutsal.hu

Az Aramis NB I-es csapatot továbbra is Frank Tamás irányítja, míg az NB II-es gárdát Tóth Szabolcs vezeti majd, technikai vezetőik Mersich Péter és Farsang János maradnak. Az Aramis utánpótláscsapatok szakmai munkájának felügyeletéhez Márkus Ákos csatlakozott, Ledő Lászlóval közösen felelnek a kapusok felkészítéséért.

A két klub elnöke, Soós Ferenc és Márkus Ákos is bízik a gyümölcsöző munkában és eredményben.

„Egy modell értékű, nemzetközi szinten is elismerésre méltó futsalklubot szándékozunk létrehozni a jövőben, amellyel a magyar futsaltársadalom érdekeit is képviseljük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik