Futsal: győzelemmel kezdett a Berettyóújfalu a BL-ben!

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 21:39
Győzelemmel kezdte a hazai rendezésű Bajnokok Ligája-csoportkört az MVFC-Berettyóújfalu, miután 3–2-re nyert a norvég Vegakameratene ellen.

Az MVFC négy, egymást követő győri bajnoki cím után, a Rába-partiak hegemóniáját megtörvenyerte meg harmadszor a futsal NB I-et a 2013–2014-es szezonban, így kiharcolta az indulás jogát a Bajnokok Ligájában (hivatalos nevén UEFA Futsal Cup). nyerte meg harmadszor a futsal NB I-et a 2013–2014-es szezonban, így kiharcolta az indulás jogát a Bajnokok Ligájában (hivatalos nevén UEFA Futsal Cup).

A Berettyóújfalu kezdte jobban a találkozót, a szünetre előnnyel is ment, Szabó Péter góljának köszönhetően. A második félidőben Rábl János duplájával már háromgólos előnyre tett szert a magyar csapat, ezt azonban majdnem elherdálta, miután a norvégok lehozták kapusukat, és átálltak az emberelőnyös játékra.

A 36. percben Thomas Klaussen révén szépített a Vegakameratene, egy perccel később Andreas Nordby is betalált, így már csak egygólos volt az MVFC előnye. A hátra lévő időben újabb találat azonban már nem született, így győzelemmel kezdte a csoportkört a Berettyóújfalu.

Összefoglaló

UEFA FUTSAL CUP
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
MVFC-Berettyóújfalu–Vegakameratene (norvég) 3–2 (Szabó P. 10., Rábl 26., 31., ill. Klaussen 36., Nordby 37.)

A MÁSIK MÉRKŐZÉSEN
Slov-Matic (szlovák)–APOEL (ciprusi) 5–1

TOVÁBBI PROGRAM
OKTÓBER 3., PÉNTEK
17.00: Vegakameratene–Slov-Matic
19.30: MVFC-Berettyóújfalu–APOEL

OKTÓBER 5., VASÁRNAP
14.00: APOEL–Vegakameratene
16.15: Slov-Matic–MVFC-Berettyóújfalu (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik