FTC–Újpest: Én vagyok az egyetlen, aki ezt felhozza – Doll a háromhetes szünetről

Vágólapra másolva!
2016.09.22. 15:35
null
Doll szerint más edzőt is zavar a háromhetes szünet (Fotó: Hegedüs Gábor)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője elmondta, zavarja, hogy a bajnokság közben immár másodszor is háromhetes szünet lesz a magyar válogatott mérkőzése miatt. A német szakember azt is elmondta, hogy melyik poszton lehetne még megerősíteni a csapatot.

„Nem arról van szó, hogy feszültség épül Thomas Doll és Bernd Storck között, csak a válogatott edzőjének érdekei nem feltétlenül kell, hogy az én érdekem legyen” – kezdte Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Ami engem zavar, hogy én vagyok az egyetlen edző, aki ezt felhozza, a többiek nem merik bevállalni, hogy elmondják azt, őket is zavarja. Ez tulajdonképpen nem Storck felé irányul, nekem a Ferencváros érdekeit kell figyelembe vennem. A játékosok másodszorra is egy háromhetes szüneten vesznek részt, amelyben ismét csak egy meccsen fognak pályára lépni. Gyakorlatilag ez az, ami számomra érthetetlen.”

BÖDE NEM JÁTSZIK
Doll a sajtótájékoztatón elmondta, hogy Böde Dániel sérülés miatt nem játszik a hétvégi, Újpest elleni bajnokin.

A német szakember szerint ebből más országban „lázadás” lenne.

„Nézzenek körbe: Németországban, Franciaországban, Spanyolországban vagy Olaszországban elképzelhetetlen lenne hogy egy játéknapot kivesznek, hogy két-három hetes szünet keletkezzen a bajnokságban. A klubok edzői gyakorlatilag elkezdenének sztrájkolni, lázadnának, elképzelhetetlen lenne. Itt viszont ez lehetséges.”

Dollt a Nemzeti Sport Online munkatársa arról kérdezte, hogy szüksége van-e még új játékosra a csapatnak. Ráadásul úgy, hogy a trónfosztásra készülő Videoton a nyári átigazolási szezon hajrájában nagyon jól igazolt.

„Nem olyan nagy a játékoskeretünk, de ha mindenki egészséges, akkor meg tudjuk oldani. Nem feltétlenül volt szükségünk új igazolásokra, de természetesen a szélekre még jól jönne új játékos.”

NB I, 2016–2017, 11. FORDULÓ
SZEPTEMBER 24.,SZOMBATHELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00: Vasas–Mezőkövesd
(Stream: m4sport.hu)
Budapest, Illovszky Rudolf StadionSolymosi Péter
18.00: Paks–MTK
(Stream: m4sport.hu)
Paks, Paksi Stadion
Vad II István
18.00: Bp. Honvéd–Videoton
(Stream: m4sport.hu)
Budapest, Bozsik József Stadion
Berke Balázs
18.00: Haladás–Gyirmót FC Győr
(Stream: m4sport.hu)
Sopron, Városi Stadion
Iványi Zoltán
18.00: DVTK–DVSC
(Tv: M4 Sport)
Miskolc, DVTK Stadion
Andó-Szabó Sándor
20.30: FTC–Újpest FC
(Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama Aréna
Kassai Viktor
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik