FTC-Újpest: 22 ezren láthatják élőben a derbit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.20. 07:32
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a vasárnapi FTC–Újpest derbire várhatóan az összes jegyet eladják, ami azt jelenti, 22 ezer szurkoló előtt rendezhetik a rangadót.

Biztonságtechnikai okokból a Puskás Ferenc Stadion alsó karéjában elhelyezhető huszonnyolcezer néző helyett legfeljebb huszonkétezren lesznek vasárnap.

A Ferencváros ezerötszáz belépőt küldött az Újpestnek, csütörtök kora estig a vendégszurkolók valamivel több mint ezeregyszáz jegyet vásároltak. A zöld-fehéreknél elővételben tizenötezer belépőt adtak el, a hazaiak pénteken és szombaton is hozzájuthatnak a jegyekhez.

A Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint a jegyeladások üteme alapján arra lehet számítani, hogy a belépők legkésőbb szombaton elfogynak az Újpest elleni derbire.

A fradi.hu beszámolója szerint a jegyelővételi és regisztrációs központ (Üllői út 102.) pénteken és szombaton is meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat. Pénteken (szeptember 20.) 10-től 20 óráig, szombaton (szeptember 21.) 13-tól 20 óráig lesz lehetőség jegyvásárlásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik