FTC: túl nagyok a Flu követelései, de nincs lezárva a Júnior-ügy

Vágólapra másolva!
2015.01.21. 17:37
null
Marcos Júnior közel volt a Fradihoz, de végül lehet, hogy mégsem lesz a zöld-fehéreké – az ügy azonban nincs még lezárva
A Ferencvárostól megerősítették a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését, mely szerint csökkent az esélye annak, hogy a kiszemelt brazil támadót, Marcos Júniort szerződtetik a brazil Fluminensétől.

A Ferencvárostól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy túl nagyok a Fluminense követelései, ezért csökkent az esélye annak, hogy a korábban kiszemelt brazil támadót, Marcos Júniort szerződtetni tudják. A magyar klubnál ugyanakkor azt is hangsúlyozták, hogy nem zárultak le véglegesen az egyeztetések.

Úgy tudjuk, a Fradi már megtette végső ajánlatát, most a brazil klub válaszára várnak. Értesüléseink szerint a korábban már-már biztosnak tűnő megállapodás azon bukhat meg, hogy a Flu előállt egy olyan követeléssel, amiről korábban nem volt szó.

Az Iváncsa elleni, 17–0-ra megnyert felkészülési meccs után Thomas Doll vezetőedző a Nemzeti Sportnak elmondta, Bosnjak Predrag nyíregyházi kölcsönszerződése miatt balhátvéd még érkezhet, ám a támadósorba nem feltétlenül van szükség erősítésre. Vagyis ha a brazil játékos nem érkezik, akkor helyette nem keresnek feltétlenül másik kiszemeltet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható), Varga Roland (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Marcos Júnior (brazil, Fluminense, legutóbb kölcsönben Vitória – Brazília)

Távozók:
Kölcsönbe távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe, Nyíregyháza), Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak:David Mateos (spanyol, érdeklődnek iránta: Betis – Spanyolország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik