FTC: Thomas Schaaf is jelölt - még gondolkodik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.05. 11:52
A Nemzeti Sport értesülései szerint a német Thomas Schaaf is az edzőjelöltek között szerepel a Ferencvárosnál, ám egyelőre kérdéses, a szakember elfogadja-e a magyar klub ajánlatát.

A Nemzeti Sport Németországból származó információi szerint Thomas Schaaf is jelölt a ferencvárosi kispadra. Úgy tudjuk, a szakember válaszára várnak a magyar klubnál, tehát elsősorban a Werder Brement tizennégy szezonon át trenírozó szakvezetőn múlik, rábólint-e az ajánlatra. Ha Schaaf lesz a befutó, nem kizárt, hogy már a héten lezárul az edzőkeresés.

A német szakemberről csak annyit: felnőtt játékospályafutását és teljes edzői karrierjét a Werderben töltötte – a hűség szobrát máris elkezdhetnék megmintázni az 52 éves mesterről. Irányítása alatt a Bremen 2004-ben elhódította a Bundesliga salátástálját, háromszor megnyerte a kupát, 2009-ben UEFA-kupadöntőbe jutott. Schaaf a Werdernél együtt dolgozott a volt ferencvárosi középpályással, Lisztes Krisztiánnal is.

Más kérdés, hogy nem Schaaf az egyetlen jelölt a Ferencváros vezetőedzői posztjára, ahogy azt már jeleztük, a hírek szerint a norvég Trond Sollied például a helyszínen tekintette meg a csapat tegnapi, az Újpest ellen 1–0-ra elveszített Magyar Kupa-meccsét.

Úgy tudjuk, szóba került a korábban az MTK-t irányító holland Henk ten Cate is, de a jelenleg klub nélküli szakember nem kíván a Ferencvároshoz szerződni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik