FTC: Thomas Doll kifogásolja a légiós hozzáállását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 21:37
David Mateos, a Ferencváros labdarúgója egyelőre nem készülhet a csapattal – a Kossuth Rádió kérdésére Thomas Doll, az FTC vezetőedzője kommentálta a szituációt.

Thomas Doll a Kossuth Rádiónak mindössze annyit mondott, hogy a játékos „a hozzáállása miatt nem tagja a keretnek” – fogalmaz hétfő esti hírében az MTI.

Beszámoltunk róla: a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a 28 esztendős játékost a nyári átigazolási időszakban az angol másodosztályból és az Egyesült Államokból is megkeresték, és közölte a vezetőséggel, távozni szeretne az Üllői útról, méghozzá ingyen.

A fővárosiak Mateos kérésére nemet mondtak, mivel mindenképpen pénzt szerettek volna kapni érte, ez a nézeteltérés pedig azt eredményezte, hogy a játékos jelenleg külön edz társaitól.

Úgy tudjuk, a hátvéd időközben megváltoztatta a döntését, és közölte, mégis szeretne a Ferencvárosnál maradni, így az sem zárható ki, hogy a kezdeti nehézségek ellenére megoldódik az ügy, és Mateos a 2015–2016-os szezonban is a Ferencváros mezében futballozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik