FTC: szerződtették a Real Madrid játékosát - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 23:03
null
David Mateos személyében (fehérben) a Real Madridból <br />igazolt játékost a Ferencváros (Fotó: Action Images, archív)
David Mateos (Real Madrid) a következő három idényben a Ferencváros labdarúgócsapatát erősíti – adta hírül hétfő késő este a zöld-fehérek hivatalos honlapja, a fradi.hu.

A Ferencvárosi Torna Club, a Real Madrid és a királyi klub játékosa, David Mateos többfordulós tárgyalási sorozatot, valamint Orosz Pál és Ricardo Moniz múlt heti madridi látogatását követően a mai nap folyamán mindenben megegyezett egymással, így a spanyol labdarúgó egyesületünkhöz igazolt – írja a zöld-fehérek honlapja.

Mateos 11 éves korától kezdve a Real Madridnál nevelkedett, és folyamatosan szerepet kapott a blancók korosztályos együtteseinél. Az első csapatban José Mourinho keze alatt a Bajnokok Ligájában, az Ajax elleni, 4–0-s sikerrel végződő összecsapáson mutatkozott be.

A vezetőség Mourinho kezdeményezésére kötött profi szerződést a futballistával, aki a 2010–11-es szezonban Spanyol Kupát nyert a Reallal, egy évre rá az AEK Athénnal Görög Kupát – az athéni gárdát a szezon tavaszán erősítette kölcsönben.

A 26 éves játékos néhány nappal ezelőtti, a Deportivo elleni felkészülési mérkőzésen is szerepelt – Pepe helyett állt be a királyiakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik