FTC: Sváb nem fogadta el a 35 százalékos emelést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 07:23
Cottbusi próbajátékának lassan a végére ér Sváb Dániel, a németek várhatóan a napokban hoznak döntést, mihez kezdenek a Ferencváros labdarúgójával. Orosz Pál vezérigazgatója a játékossal kapcsolatban ugyanakkor elmondta: a fizetését egyharmaddal növelték volna meg, ám arra az érintett nemet mondott.

„Sváb Dániel a mi engedélyünkkel vesz részt próbajátékon a német másodosztályú Cottbusnál – mondta Orosz Pál. – Ugyanakkor vele kapcsolatban kaptunk kritikákat is, mondván, a saját nevelésű labdarúgóinkat jobban meg kellene becsülnünk. Nos, erre azt mondhatom, mi ajánlatot tettünk védőnknek, amely harmincöt százalékos fizetésemelést tartalmazott, de ő ezt nem fogadta el. Ennyit gondoltunk reálisnak, ennyit engedett most a klub költségvetése. Szurkolunk neki, hogy sikerrel járjon, de az nem igaz, hogy a Ferencváros szó nélkül hagyja, hogy Sváb Dániel elmegy tőlünk.”Orosz Pál. – Ugyanakkor vele kapcsolatban kaptunk kritikákat is, mondván, a saját nevelésű labdarúgóinkat jobban meg kellene becsülnünk. Nos, erre azt mondhatom, mi ajánlatot tettünk védőnknek, amely harmincöt százalékos fizetésemelést tartalmazott, de ő ezt nem fogadta el. Ennyit gondoltunk reálisnak, ennyit engedett most a klub költségvetése. Szurkolunk neki, hogy sikerrel járjon, de az nem igaz, hogy a Ferencváros szó nélkül hagyja, hogy Sváb Dániel elmegy tőlünk.”

A zöld-fehérekkel kapcsolatos hír még, hogy mára várják a holland Arsenio Valpoort érkezését, míg a siófoki Kurucz Péter továbbra is képben van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik