FTC: Storck egyik felfedezettje a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.05. 09:42
null
Bese Barnabás (balra) is szerepel az FTC kiszemeltjei között (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az MTK Eb-t megjárt futballistája, a szélsőként és jobb oldali védőként is bevethető Bese Barnabás neve is szerepel a Ferencváros kiszemeltjei között.

Bese Barnabást Bernd Storck szövetségi kapitány egyik felfedezettjének is tekinthetjük, hiszen nála mutatkozott be a válogatottban, és némi meglepetésre az Eb-keretbe is bekerült, és Portugália ellen egy félidőt játszott is az MTK 22 éves játékosa.

Besét az NB I egyik leginkább piacképes fiataljai között tartják számon, külföldről és az NB I-ből is érdeklődnek iránta.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy az egyik hazai kérő a Ferencváros. Azt pontosan nem tudni, hogyan állnak az egyeztetések, de értesüléseink szerint a kapcsolatfelvétel már megtörtént a Fradi és az MTK között Bese ügyében, a zöld-fehérek szeretnék szerződtetni a védőként és középpályásként is bevethető labdarúgót.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál éppen a napokban beszélt arról, hogy Lovrencsics Gergő mellett (akivel már előszerződést kötöttek) még egy magyar válogatott labdarúgó érkezhet az Üllői útra. Korábban szóba került Fiola Attila megszerzése is, de a Puskás Akadémia védője külföldi szerződésben gondolkodik, így kerülhet képbe a Fiolához hasonlóan jobbhátvédként is alkalmazható Bese Barnabás.

A Ferencvárosnál egyébként mára ígérik a „nyár nagy igazolásának” (– a fradi.hu fogalmazott így) a bejelentését, amely az M4 Sporton 21.50 órától látható Fradi Tv adásában lesz. Jó eséllyel Lovrencsics Gergőt mutatja be kedden este a klub.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia)
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár), Csilus Tamás (Kisvárda, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Bese Barnabás (MTK), Drilon Cenaj (bosnyák-albán, legutóbb Chievo – Olaszország), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolható), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók: Hodgyai László (lejár a szerződése), Kunsági Roland (soroksági kölcsön után ETO FC Győr), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína),
Kölcsönbe távozók: Haris Attila (Soroksár, kölcsön után ismét kölcsönbe), Valencsik Dávid (Soroksár, kölcsön után ismét kölcsönbe), Silye Erik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Böde Dániel (érdeklődik iránta: Hapoel Beer-Seva – Izrael), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool, Leicester City, Southampton – Anglia; Freiburg, Hamburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália, Trabzonspor – Törökország; Marseille – Franciaország; Rapid Wien – Ausztria)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik