FTC: Sas nem kapkod legyek után - Kubatov reakciója az újpesti provokációra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 16:11
Kubatov Gábor, az FTC elnöke Facebook-oldalán reagált több, szurkolókat érdeklő kérdésre, így a szervezett csoportokkal kialakult helyzet, az új szurkolói kártya és egy újpesti provokáció is szóba került.

Ferencvárosi körökben természetesen nagy felháborodást váltott ki, hogy egy lila-fehér szimpatizáns bejutott az új stadionba, és képet is készített egy Újpest-sálról az egyik szektorban – számolt be róla a Blikk. A fotót Wintermantel Zsolt IV. kerületi polgármester is megosztotta: „Mindenhol csak a Lila! Az acél post-it sas álmában csönget egy picit" – kommentálta a Facebookon a képet, amely azonban később eltűnt az oldaláról.Blikk. A fotót Wintermantel Zsolt IV. kerületi polgármester is megosztotta: „Mindenhol csak a Lila! Az acél post-it sas álmában csönget egy picit" – kommentálta a Facebookon a képet, amely azonban később eltűnt az oldaláról.

Az esetről Kubatov Gábort is megkérdezték a közösségi oldalon:

„A stadion üzemeltetése a LUSS Kft. kezében van, az elérhetőségüket megtalálja a groupamaarena.com-on. Ők választ tudnak adni önnek a kérdésére, hogy miként került be valaki a zárt stadionba. Nekem a történtekről egy mondás jutott eszembe: Sas nem kapkod legyek után" – írta az FTC elnöke, akit a szurkolói csoportokkal való helyzetről is faggattak.

„A szurkolói csoportokkal mindig is nehéz volt, de én megpróbáltam normális viszonyt kialakítani. Nem ment. Szerintem ők azt gondolják, hogy azt csinálnak, amit akarnak, mert ez a szabadság. Nekem erről alapvetően más a véleményem. Nem én és nem ők változtak meg, hanem a focit körülvevő közeg. Ha európai szinten szeretnénk bármilyen eredményt elérni, változni kell..., még ha ez nehéz is! (...) Ők nem bíznak bennem, én nem bízom a vezetőikben. Időpocsékolás lenne mindenki részéről."

Az elnök aktuális statisztikával is szolgált csütörtökön az új kártyákkal kapcsolatban:

„A mai statisztika: a régi bérletesek közül csak megközelítőleg 400 ember nem újított bérletet, de közel 2500 új bérletes (eddig nem volt neki) vásárolt bérletet, így a bérletesek száma hozzávetőleg 5500. Minden nap kb. 500 új regisztrációt végzünk el. Az eddig regisztráltak száma: 19 349. És hol van még az első meccs..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik