FTC: román Premier League-játékost kevertek hírbe a klubbal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.03. 08:36
A goal.com magyar kiadásának péntek esti híre szerint az angol Southamptonnál mellőzött, 14-szeres román válogatott védő, Florin Gardos akár a Ferencvárosnál is kiköthet.

A goal.com/hu híre szerint Gardos nem zárkózik el a Ferencváros érdeklődése elől, megfelelő ajánlat esetén szívesen szerződne a Fradiba, és a zöld-fehérek a nyáron akár ingyen is megszerezhetnék, ugyanis lejár a szerződése az angol élvonalbeli Southamptonnál, amelynek az első csapatában ebben a szezonban még nem játszott bajnoki mérkőzést, az előző idényben is csak az FA-kupában szerepelt. Sőt, a megelőző két szezonban is csak az FA-kupában és a tartalékcsapatban jutott szóhoz.goal.com/hu híre szerint Gardos nem zárkózik el a Ferencváros érdeklődése elől, megfelelő ajánlat esetén szívesen szerződne a Fradiba, és a zöld-fehérek a nyáron akár ingyen is megszerezhetnék, ugyanis lejár a szerződése az angol élvonalbeli Southamptonnál, amelynek az első csapatában ebben a szezonban még nem játszott bajnoki mérkőzést, az előző idényben is csak az FA-kupában szerepelt. Sőt, a megelőző két szezonban is csak az FA-kupában és a tartalékcsapatban jutott szóhoz.

Az angol élvonalban mindössze 11 meccsen szerepelt, amióta 2014 nyarán a román Steauától 6.8 millió euróért szerződtették. Gigi Becali klubjának történetében ezzel ő a harmadik legdrágább, külföldre eladott játékos. Gardos ügynöke pedig Ioan Becali, a magyarokról épp a minap „nagyon kedvesen” nyilatkozó bukaresti klubvezér unokatestvére.

Az nem derül ki a goal.com híréből, hogy itt inkább egy közvetítő magánakciójáról, kvázi ajánlkozásáról van-e szó, vagy a Ferencváros valóban érdeklődik is a belső védő iránt. Az FTC pedig átigazolási sajtóhíreket nem kommentál. A Nemzeti Sport Online ugyanakkor megtudta, a szakmai stáb új belső védő szerződtetésében nem is gondolkodik, Gardos nem szerepel a kiszemeltek között, így feltételezhető, hogy csak a játékos ajánlaná magát a klub figyelmébe.



TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Dejan Georgijevics (szerb, FK Vozsdovac – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Roman Bezjak (szlovén, Darmstadt – Németország)
Távozók: Bognár István (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik