FTC: Prukner László építkező, és nem romboló Fradit szeretne

Vágólapra másolva!
2010.07.29. 19:03
Prukner László vezetőedző az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy olyan Ferencvárost szeretne, amely nem rombolja, hanem építi a játékot. Reményei szerint a Paks elleni bajnoki nyitányon harcos és játékos csapat lép majd pályára.

„Nincsen még kész a csapat. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy összeálljunk - ezzel nyilván az edzőkollégáim is így vannak. Fontosnak tartom, hogy egy építkező Fradit szeretnénk kialakítani, nem pedig egy olyat, amelyik rombolja a játékot, és előbbit sokkal nehezebb kialakítani, mint utóbbit" – mondta Prukner.

„Nyilván jó lett volna egy kicsivel több idő, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást, de ettől függetleníteni kell magunkat. Ami a pénteki meccset illeti: reményeim szerint egy harcos és játékos Fradi lép majd pályára a Paks ellen, mint a Ligakupa-meccsen Pápán. Én szerettem volna nehéz ellenfeleket, és messzemenő következtetést nem is akarok levonni az eredményekből, mert tudom, melyik meccsen mit miért tettünk, melyik nehéz ellenféllel miért játszottunk. A támadójátékunkban kell majd a friss elem, friss erő, de most belső erőből kell megoldanunk ezt a helyzetet."

A pénteken 19 órakor kezdődő Ferencváros–Paks mérkőzést honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik