FTC: Otigba jobb lábfejét Londonban műtötték – kép

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 19:51
Orvosi beavatkozáson esett át Londonban Otigba Kenneth, a Ferencváros védője, aki az őszi szezonban csupán négy mérkőzésen kapott lehetőséget.

Otigba az Instagramon közölt egy fényképet magáról, a jobb lábfején vastag kötés látható.

„A bolygó legerősebb embere! Senki és semmi sem gátolhat meg abban, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Az Isten áldjon mindenkit” – írta az Instagramon Otigba, aki a bejegyzéséhez helyszínnek megjelölte a londoni Fortius Klinikát.

A fradi.hu hétfő este pontosította az információt, játékosát a Vidi elleni rangadón elszenvedett lábközépcsonttörése miatt műtötték.

„Kennethnek ötös lábközépcsonttörése volt, amely az első, lemezes csontegyesítő műtét ellenére sajnos álízülettel gyógyult – idézte a klub honlapja Pánics Gergely csapatorvost. – A Vidi elleni rangadón újratörés alakult ki, ezért az álízület revíziójára volt szükség. Ez történt meg most Londonban. A játékost csapatunk egyik orvosa, dr. Reha Gábor kísérte el. Futballistánk hamarosan hazatérhet, és Magyarországon kezdi meg a rehabilitációját.”

Strongest man on this planetno one and nothing is stoping me to be the best ever! God bless everybody!

608 kedvelés, 21 hozzászólás - @otigba Instagram-bejegyzésének megtekintése: „Strongest man on this planet no one and nothing is stoping me to be the best ever! God bless..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik