FTC: Orosz Pál újabb megtisztelő felkérést kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 16:30
Újabb megtisztelő felkérést kapott Charlie Marshalltól, az Európai Klubok Szövetségének (ECA) ügyvezetőjétől Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója – írja hivatalos honlapján a ferencvárosi klub. A sportvezetőt beválasztották a Club Rights Task Force-ba, a klubok 2021–2024-es időszakra az UEFA versenysorozatokra vonatkozó marketingjogaival foglalkozó munkacsoportjába.

„Nagy megtiszteltetés a Ferencvárosi Torna Clubnak és nekem is, hogy beválasztottak ebbe a munkacsoportba, nagy örömmel fogadtam el a felkérést. A meghívásnak csak emeli a rangját, hogy olyan klubok képviselői kaptak meghívást a csoportba, mint a Feyenoord, a Juventus, a Real Madrid, a Bayern München, a Manchester United vagy éppen az Arsenal” – idézi a fradi.hu Orosz Pált, aki hosszú évek óta aktív szerepet vállal az ECA működésében.„Nagy megtiszteltetés a Ferencvárosi Torna Clubnak és nekem is, hogy beválasztottak ebbe a munkacsoportba, nagy örömmel fogadtam el a felkérést. A meghívásnak csak emeli a rangját, hogy olyan klubok képviselői kaptak meghívást a csoportba, mint a Feyenoord, a Juventus, a Real Madrid, a Bayern München, a Manchester United vagy éppen az Arsenal” – idézi a fradi.hu Orosz Pált, aki hosszú évek óta aktív szerepet vállal az ECA működésében.

Az újonnan létrehozott munkacsoport célja, hogy a nyár végéig javaslatot tegyen az UEFA-nak arról, milyen változtatások szolgálnák még inkább a klubok érdekeit a következő időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik