HIRDETÉS
MTI 2017.06.14 12:28 Frissítve: 2017.06.14 12:51

FTC: Orosz Pál reagált a Böde távozásáról szóló hírekre

Böde Dániel a Ferencváros labdarúgója marad, Hajnal Tamással pedig hosszabbítana a klub – mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója.

Böde Dániel a Ferencváros játékosa marad – árulta el Orosz Pál (Fotó: Török Attila)

 

Bőle Lukács, Priskin Tamás, valamint az uruguayi Fernando Gorriarán érkezését már bejelentette a Ferencváros, Orosz Pál az M4 Sport szerdai Sportreggeli műsorában ezt azzal egészítette ki, hogy soroksári kölcsönjátékot követően már az NB II-ben 23 találattal gólkirály Lovrencsics Balázs is tagja az első keretnek, míg Hajnal Tamás szerződéshosszabbításáról most ülnek le tárgyalni.

„Böde Dániel biztosan marad az Üllői úton” – kommentálta, egyben „kacsának” minősítette a válogatott támadó esetleges távozásáról szóló híreket.

A klubvezető a játékoskerettel kapcsolatban elmondta, hogy az még koránt sincs készen, a szakmai stábbal egyeztetve jelenleg is több posztra keresnek labdarúgókat.

„Elöl elég erősek leszünk, azonban a középpályát és a védelmet picit még meg kell erősítenünk” – nyilatkozta Orosz Pál, majd hozzátette: számukra most az a legfontosabb, hogy olyan ütőképes csapatot tudjanak összeállítani az Európa-ligára, amely nem szenved olyan szégyenletes kudarcot, mint a tavalyi volt.

Az előző Bajnokok Ligája idényben a Ferencvárost a selejtező második körében búcsúztatta az albán Partizani Tirana.

„Kaphatunk kedvező ellenfelet az Európa-liga-selejtező első párharcára, de az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva azt mondom, hogy nekünk minden riválist nagyon komolyan kell vennünk” – utalt a Ferencváros számára június 29-én kezdődő nemzetközi kupaidényre a vezérigazgató.

Azt is elárulta, hogy a Ferencvárosnál „nagyjából tízmillió eurós” (3.06 milliárd forint) költségvetésből gazdálkodhatnak. „Ha a nemzetközi szintet nézzük, akkor ez egy vicces pénz” – mondta Orosz Pál, majd példaként az osztrák Rapid Wient említette, amely az övéknél 2.5-szer nagyobb költségvetéssel rendelkezik.

2019.02.21 14:39:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A listavezető 2014–15-ös nagy sorozata nyomában • Újpest–DVTK: régóta veretlenek, mire mennek egymással?

2019.02.22 09:10:42

Labdarúgó NB I P. K.

Májer Milánt az iskolai eredményei miatt is kitüntették, de az NB I-ért szünetelteti a tanulmányait.

2019.02.22 09:31:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzserének legnehezebb feladata, hogy a távozókkal közölje a klub döntését.

2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu