FTC: Olaszország helyett Fradi – hazatér a fiatal légiós

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 18:50
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Patik Márton visszatér a Ferencvároshoz. A Red Bull Salzburgtól távozó korosztályos válogatott védő iránt az NB II-ből és Olaszországból is érdeklődtek, de ő a zöld-fehéreket választotta.

Patik csaknem másfél éve hagyta el az FTC-t, hogy a Salzburg akadémiáján folytassa pályafutását. A 17 éves labdarúgó első szezonjában az U16-osoknál játszott, ebben az idényben az egy évvel idősebbeknél, az U18-asoknál, és ott is rendszeres játéklehetőséget kapott.

A nyáron azonban – mint arról beszámoltunk – a távozás mellett döntött, és több ajánlat közül is válogathatott. A Nemzeti Sport Online információi szerint Patik a múlt héten Olaszországban járt, ahol két neves klubbal is tárgyalt, míg az NB II-ből a Siófok és az újonc Budaörs is érdeklődött iránta, ám ő a Fradiban szerette volna folytatni a pályafutását.

Patik a Ferencváros U19-es csapatában kezdi meg a szezont, de a szakmai stáb célja, hogy minél hamarabb lehetőséget kapjon a Lipcsei Péter által irányított NB III-as együttesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik