FTC: nem hosszabbít a kevés lehetőséget kapó kapus

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 06:55
A Nemzeti Sport Online információi szerint júniusban távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól Tarczy Pál, aki mindössze egy Ligakupa-mérkőzésen lépett pályára a szezonban.  

A 29 esztendős Tarczy Pál 2014 nyarán érkezett a zöld-fehérekhez, de Dibusz Dénes és Jova Levente mellett nem sok lehetőséget kapott, mindössze a Paks elleni Ligakupa-találkozón védhetett, így nem hosszabbít szerződést a klubbal.Tarczy Pál 2014 nyarán érkezett a zöld-fehérekhez, de Dibusz Dénes és Jova Levente mellett nem sok lehetőséget kapott, mindössze a Paks elleni Ligakupa-találkozón védhetett, így nem hosszabbít szerződést a klubbal.

A kapus Szombathelyen nevelkedett, majd Celldömölk, Ózd, Hévíz, Pápa, az Integrál-DAC és a BKV Előre érintésével a Szolnoki MÁV színeiben mutatkozott be az NB I-ben 2010-ben.

Ezt követően fél év elteltével Szigetszentmiklósra távozott, majd a Gyirmót és a Veszprém kapuját védte. 2013-ban került a IX. kerületiek testvércsapatához, a Soroksárhoz, amellyel az előző bajnokságban NB III-as feljutást ünnepelhetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik