FTC: Nem a Haladás nehezítette meg a dolgunkat - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.04. 20:19
A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a Haladás elleni Ligakupa-meccs után a 2–0-s győzelem és a továbbjutás ellenére értetlenségének adott hangot, játékban többet vár a csapatától.

„Nem egy-egy játékossal, az egész csapat teljesítményével elégedetlen vagyok. Sok volt az értelmetlen labdavesztés. Nem lőttünk kapura. Itthon játszottunk, több helyzetet kellett volna kialakítanunk. A Haladás nem nehezítette meg a dolgunkat, magunknak tettük nehézzé a meccset" – nyilatkozta a Sport TV-nek a Haladás elleni 2–0-s siker után Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Az eredménnyel elégedett vagyok, de ahhoz, hogy olyan Fradit lássanak a szurkolóink, amilyet közösen szeretnénk látni, ahhoz sokkal többet kell tenni és fejlődnünk kell” – fogalmazott a német szakember.

„A Győr elleni meccs után nagyon fontos volt a győzelem, ez nagy pluszt adhat nekünk – idézi a fradi.hu a két gólt szerző Julian Jennert. – Sajnos nem játszottunk jól, még az ETO elleni mérkőzés is benne volt a lábunkban. A csapategységet tekintve fontos volt, hogy egymásért küzdöttünk, ennek volt köszönhető a továbbjutás is. Nagyon örülök, hogy dupláztam, és ezzel a szurkolókat megörvendeztettem.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik