FTC: négy évre írhat alá az uruguayi középpályás – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.29. 22:02
Mint arról az NSO is beszámolt, Fernando Gorriarán lehet a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros egyik új igazolása. A legújabb információ szerint az uruguayi középpályás négy évre írhat alá.

Rodrígo Vázquez az embajadoresdelgol.com oldalon megjelent cikkében számolt be arról, hogy Gorriarán már lejátszotta utolsó meccsét a River Plate-ben, és rövidesen Magyarországra érkezik, hogy négyéves szerződést írjon alá. Az erről szóló Twitter-bejegyzést maga a középpályás is megosztotta a saját oldalán.

Gorriarán értékét a Transfermarkt egymillió euróra becsüli.

Az FTC-nél korábbi megkeresésünkre elmondták: az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal sem szeretnének máshol megjelent, igazolásokkal kapcsolatos hírekre reagálni idő előtt, konkrétumokról a klub hivatalos honlapján számolnak be. embajadoresdelgol.com oldalon megjelent cikkében számolt be arról, hogy Gorriarán már lejátszotta utolsó meccsét a River Plate-ben, és rövidesen Magyarországra érkezik, hogy négyéves szerződést írjon alá. Az erről szóló Twitter-bejegyzést maga a középpályás is megosztotta a saját oldalán.

Gorriarán értékét a Transfermarkt egymillió euróra becsüli.

Az FTC-nél korábbi megkeresésünkre elmondták: az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal sem szeretnének máshol megjelent, igazolásokkal kapcsolatos hírekre reagálni idő előtt, konkrétumokról a klub hivatalos honlapján számolnak be.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Novák Zsombor, Derekas Zoltán, Gera Dávid, Nagy Gábor, Kundrák Norbert
Kiszemeltek: Otigba Kenneth (magyar-nigériai, Heerenveen – Hollandia, legutóbb kölcsönben Kasimpasa – Törökország), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Fernando Gorriarán (uruguayi, River Plate – Uruguay)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria), Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország, érdeklődik iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Rju Szung Vu (dél-koreai, Leverkusen – Németország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Emir Dilaver (lejár a szerződése), Michal Nalepa (lengyel, Lechia Gdansk – Lengyelország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik