FTC: Nagy egyelőre nem vált klubot, ragaszkodnak hozzá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 23:24
Lengyel sajtóhírek szerint Nagy Dominik átigazolási ügyében nem zárulnak le a tárgyalások Ferencváros és a Legia Warszawa között a nyári átigazolási időszak véghajrájában, így a 21 éves játékos marad a magyar élvonalban. Ennek ellenére a varsói alakulatnál nem tesznek le a középpályás szerződtetéséről, aki így legközelebb a télen csatlakozhat a lengyel címvédőhöz.

Mint arról beszámoltunk, a weszlo.com tudósítása szerint a Legia Warszawa már a nyáron megvásárolta volna Nagy Dominik játékjogát, ám a 21 éves játékos csak a télen csatlakozott volna a lengyel bajnokhoz.Mint arról beszámoltunk, a weszlo.com tudósítása szerint a Legia Warszawa már a nyáron megvásárolta volna Nagy Dominik játékjogát, ám a 21 éves játékos csak a télen csatlakozott volna a lengyel bajnokhoz.

Azonban hiába zajlottak az egyeztetések a két klub vezetői között, az átigazolást nem sikerül lezárni – részben azért sem, mert a Ferencváros szakmai stábja ragaszkodik Nagy Dominikhoz, aki így az őszt a magyar élvonalban tölti.

Ennek ellenére a sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban már Lengyelország felé veheti az irányt a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik