FTC: nagy dobásra készülnek - rendkívül gólerős csatár jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.05. 07:27
Nagy dobásra készül a Ferencváros labdarúgócsapata az átigazolási piacon, legalábbis erre utal Orosz Pál vezérigazgató Nemzeti Sportnak adott nyilatkozata, amelyben egy rendkívül gólerős játékosról beszélt, akinek már ajánlatot is tettek.

Böde Dániel társra vár elöl – hamarosan megkaphatja (Fotó: Szabó Miklós)
Böde Dániel társra vár elöl – hamarosan megkaphatja (Fotó: Szabó Miklós)
Böde Dániel társra vár elöl – hamarosan megkaphatja (Fotó: Szabó Miklós)
Böde Dániel társra vár elöl – hamarosan megkaphatja (Fotó: Szabó Miklós)
Böde Dániel társra vár elöl – hamarosan megkaphatja (Fotó: Szabó Miklós)

 

Épül, szépül a Ferencváros. A népligeti bázison festők tucatjai kenegetik a falakat, kőművesek burkolják a folyosókat, az emeleti irodákban pedig megállás nélkül csörögnek a telefonok. És ha minden jól alakul, Böde Dániel hamarosan méltó társat kap.

„Folynak a tárgyalások – mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója. – Most is több próbajátékos van a csapatnál, úgy néz ki, hamarosan megállapodunk egy külföldi labdarúgóval. Rendkívül gólerős futballistáról van szó, aki sokat segíthet azokon a mérkőzéseken, amikor Böde Dánielnek esetleg nem megy annyira. Az ő érkezésével egyértelműen javulhat a támadójátékunk."

Nevet nem árultak el a zöld-fehéreknél, hiszen aláírt szerződés még nincs, a futballistát más klubok is csábítják. Tudását jól jellemzi, hogy próbajátékra nem kellett jönnie, egyből ajánlatot dugtak az orra alá. De ki lehet ő?

„Maradjunk annyiban, hogy rengeteg gólt lőtt a legutóbbi és azelőtti szezonban a bajnokságban, amelyben szerepelt" – titokzatoskodott Orosz Pál. Az említett csatáron kívül egy belső védőt szerződtetnének a zöld-fehérek.

OROSZ PÁL TELJES NYILATKOZATÁT, MELYBEN TÖBBEK KÖZÖTT A LAZIÓVAL KÖTÖTT EGYÜTTMŰKÖDÉST IS MEGEMLÍTI ÉS BESZÉL A BL-FŐTÁBLÁS CÉLOKRÓL IS, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN, AKÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:Busai Attila (Szolnok, kölcsönből vissza?), Grúz Tamás (Szolnok, kölcsönből vissza), Kurucz Péter (Siófok), Máté János (Siófok, kölcsönből vissza?), Arsenio Valpoort (holland, Heerenveen – Hollandia), Zsivóczky Norbert (Szigetszentmiklós, kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Stanley Aborah (belga-ghánai, ?), Júnior Fell (brazil, ?), Juha Hakola(finn, ?), Martin Klein (cseh,?), Quenten Martinus (holland, Emmen – Hollandia), Máté János (Haladás?), Orosz Márk (Lombard), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza?), Marko Ranilovic (szlovén, Kaposvár?), Sváb Dániel (Energie Cottbus – Németország ?)
Kiszemeltek:Elek Róbert (szabadon igazolható, próbajáték), Jean Carlos Dondé (brazil, szabadon igazolható, próbajáték), Mirza Halilagic (bosnyák, FK Radnicki Lukavac – Bosznia Hercegovina, próbajáték), Nagy Dominik (Pécsi MFC, próbajáték), Adin Jahic (bosnyák, OFK Gradina – Bosznia-Hercegovina, próbajáték), Nagy Ádám (szabadon igazolható, próbajáték)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik