FTC: Messi és Suárez ellen is játszhat – megy a Copára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.09. 07:13
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros védője, Cristian Ramírez bekerült hazája bő keretébe a nyári Copa América előtt, azóta az is eldőlt, hogy a 21 éves, négyszeres válogatott labdarúgó részt is vehet az Egyesült Államokban, június 3. és 26. között megrendezendő tornán.

„A Fradi játékosa Messi, Suárez és további világsztárok ellen játszhat. Ramírez is ott lesz a 100. évfordulóját ünneplő Copa Américán! – írja hivatalos honlapján, a fradi.hu-n a Ferencváros labdarúgócsapata. – Örömteli levelet kapott klubunk az Ecuadori Labdarúgó-szövetségtől. A szervezet arról tájékoztatta az FTC-t, hogy Gustavo Quinteros szövetségi kapitány a mieink labdarúgójára, Cristian Ramírezre is számít a júniusban megrendezendő Copa Américán.”fradi.hu-n a Ferencváros labdarúgócsapata. – Örömteli levelet kapott klubunk az Ecuadori Labdarúgó-szövetségtől. A szervezet arról tájékoztatta az FTC-t, hogy Gustavo Quinteros szövetségi kapitány a mieink labdarúgójára, Cristian Ramírezre is számít a júniusban megrendezendő Copa Américán.”

Az idei Copa Américával a dél-amerikai kontinenstorna 100 éves évfordulóját is ünneplik, igaz, nemcsak dél-amerikai csaptok vesznek részt az eseményen.

Idén a Dél-Amerikai Labdarúgó-szövetség részéről Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay és Venezuela, míg az Észak- és Közép-amerikai, valamint a Karibi Labdarúgó-szövetség tagjai közül az Egyesült Államok, Mexikó, Costa Rica, Jamaica, Haiti és Panama vesz részt.

Ramírez tehát a világ legjobb labdarúgói ellen léphet majd pályára a június 3. és 26. között megrendezendő eseményen az Egyesült Államokban. Szereplése a következő napokban válhat hivatalossá, amikor leadják a 23 fős nevezési listát – teszi hozzá a Fradi honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik