FTC: megvan a brazil érkező, a Fluminense támadója jöhet!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 12:53
null
Marcos Júnior a Fradinál folytatja
Brazil sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál folytatja a pályafutását a Fluminense támadója, Marcos Júnior. A Nemzeti Sport Online információi szerint a 21 éves játékos jövő hét kedden vagy szerdán érkezik Budapestre.

A hírt Mário Bittencourt, a Fluminense alelnöke is megerősítette brazil sportportáloknak, amelyek arról is beszámoltak, hogy a Fradi a brazil klub másik játékosát, Biro-Birót is szerződtetni akarta. A 20 éves csatár azonban a Ponte Pretához került.

Ottani sajtóhírek szerint a brazil U20-as válogatott Marcos Júnior – aki 2014 nyarától az év végéig a Vitóriánál szerepelt kölcsönben – egy évre kölcsönbe írhat alá a Ferencvároshoz. A támadó a transfermarkt.de adatai szerint 32 mérkőzésen lépett pályára a brazil élvonalban, ezeken egy gólt és hat gólpasszt jegyzett.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több brazil egyelőre nem érkezik az FTC-hez, de később még jöhetnek futballisták Dél-Amerikából.

Így játszik Marcos Júnior

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Elek Ákos (DVTK), Marcos Júnior (brazil, Fluminense – Brazília), Varga Roland (Győri ETO)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe), David Mateos (spanyol, érdeklődnek iránta: Betis – Spanyolország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik