FTC: megújult sörrel frissülhetnek fel a szurkolók

Vágólapra másolva!
2017.08.01. 15:12
null
Az 1990-es évek legendái és az új Fradi sör (Fotó: Koncz György)
A Ferencváros kedden bejelentette, hogy augusztustól a Heineken gyártja a Fradi sört.

A csapat szurkolóinak körében különösen népszerű sör nem csak új gyártót, új megjelenést is kap. A Fradi sör augusztustól üveges kiszerelésben kapható a hivatalos Fradi shopban, ezen kívül a CBA üzleteiben, valamint a Heineken disztribúciós hálózatán keresztül csaknem 1000 kiskereskedelmi egységben országszerte.

Az FTC Sportközpontban tartott sajtótájékoztatón a 90-es évek ferencvárosi legendái közül Lisztes Krisztián, Lipcsei Péter, Dragóner Attila és Keller József is részt vett.

„Két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra – mondta Kubatov Gábor klubelnök. – A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több Fradistához eljusson a termék.”

„Nemcsak a zöld szín, de számos közös érték köti össze a Ferencváros csapatát és a Heinekent. A hagyományok tisztelete és az innováció, a minőség, a sikerek, az újítások iránti elkötelezettség jellemzi mindkét csapatot – mondta José Matthijsse, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója. – Büszkeség számunkra, hogy nemcsak Magyarország kedvenc sörét, a Sopronit, de Magyarország kedvenc csapatának sörét is mi állíthatjuk elő.”

Keller József sört csapol

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik