FTC: még zaljanak a tárgyalások a támadó ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.03. 12:59
A korábbi hírekkel ellentétben még nem született meg a megállapodás az NB I-es Ferencváros és a másodosztályú Békéscsaba labdarúgócsapata között Popov Patrik ügyében – értesült a Nemzeti Sport Online.

Zoran Szpisljak, a csabaiak vezetőedzője korábban a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy Popov Patrik ügyében már csak a szerződés véglegesítése van hátra. Azóta azonban kiderült, hogy egyelőre nem állapodtak meg a klubok, így a játékos még nincs a Békéscsabánál.Zoran Szpisljak, a csabaiak vezetőedzője korábban a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy Popov Patrik ügyében már csak a szerződés véglegesítése van hátra. Azóta azonban kiderült, hogy egyelőre nem állapodtak meg a klubok, így a játékos még nincs a Békéscsabánál.

„Továbbra is szeretnénk megszerezni Popov Patrikot, de a tárgyalások még mindig zajlanak a két klub között – mondta a vezetőedző az NSO-nak. – Örülnék, ha a hét végéig pont kerülne az ügy végére."

A 18 esztendős Popov Patrik a 2014–2015-ös szezonban az NB I-ben is szerepet kapott, a PMFC elleni bajnokin mutatkozott be a Ferencvárosban. Az előző idényben az FTC második csapatának tagjaként 29 NB III-as bajnokin lépett pályára, és 17 találatig jutott, amivel második helyen végzett a Nyugati csoport góllövőlistáján.

Az biztos, hogy elkél az erősítés a csabaiak számára, hiszen az együttes az első NB II-es bajnokiján 3–0-ra kikapott a Cegléd vendégeként. Zoran Szpisljak vezetőedző ezután – Bényei Balázs csapatkapitánnyal karöltve – a klub honlapján kért elnézést a gyenge teljesítmény miatt.

A csabaiak edzőjével, Zoran Szpisljakkal kapcsolatos további hír még, hogy a tréner gerincsérv utáni rehabilitációja jól halad, és a tervek szerint a vasárnapi, Balmazújváros elleni bajnokin már le tud ülni a kispadra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia)
Kölcsönből visszatérők: –

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csernik Kornél
Kiszemeltek: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Piotr Trochowski (német, szabadon igazolható, legutóbb Augsburg – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók: Hodgyai László (szabadon igazolható; CFR Cluj – Románia), Kunsági Roland (soroksári kölcsön után ETO FC Győr), Roland Lamah (belga, lejárt a szerződése, érdeklődnek iránta: Ipswich – Anglia, próbajáték), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár, ismét kölcsönbe), Csilus Tamás (Soroksár), Silye Erik (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Popov Patrik (Békéscsaba)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Bagi István
(Mezőkövesd), Ihrig-Farkas Sebestyén (Kozármisleny), Gránicz Patrik (Kozármisleny), Nagy István (Szolnok, szabadon igazolhatóként), Urbin Péter (Szolnok, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Kelemen Dávid (Paks), Ribánszki László (szlovákiai, Mezőkövesd, legutóbb kölcsönben Kisvárda)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Huszár Gergő, Pilán Márkó, Szélpál Norbert
Kiszemeltek: Popov Patrik (FTC)
Távozók: Koszó Balázs (MTE 1904, szabadon igazolhatóként), Vaskó Tamás (Vasas), Szlavko Damjanovics (montenegrói), Lubos Ilizi (szlovák), Laczkó Zsolt (Paks, szabadon igazolhatóként), Matús Paukner (szlovák), Thomas Piermayr (osztrák), Bratiszlav Punosevac (szerb), Vadász Viktor (ETO FC Győr)
Kölcsönbe távozók: Ezequiel Calvente (spanyol, Haladás), Vukasin Polekszics (montenegrói, Vasas)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Hudák Martin (Puskás AFC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik