FTC: még nem az igazi a belga támadó állóképessége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.17. 08:58
Bali Péter erőnléti edző első benyomásai rendkívül kedvezőek a nemrégiben igazolt Roland Lamah-ról, de hozzátette: az első felmérések szerint a Ferencváros labdarúgójának állóképességben fejlődnie kell – most ezen dolgoznak.

„Állóképességben kell fejlődnie elsődlegesen. Végzi a csapattal az edzéseket, megpróbál közel olyan szinten (teljesíteni), mint a többiek, emellett külön futó- és konditermi tréningeken vesz részt – mondta a fradi.hu-nak Lamah-ról Bali Péter. – Az első benyomásaim nagyon pozitívak. Örülök, hogy egy gyors játékos érkezett hozzánk, ez már látszott rögtön az első lépéseknél is. Eddig csak pozitívumokat tudok mondani róla, reméljük, hogy ez így marad hosszú távon is." fradi.hu-nak Lamah-ról Bali Péter. – Az első benyomásaim nagyon pozitívak. Örülök, hogy egy gyors játékos érkezett hozzánk, ez már látszott rögtön az első lépéseknél is. Eddig csak pozitívumokat tudok mondani róla, reméljük, hogy ez így marad hosszú távon is."

Korábban szó volt arról, hogy az ötszörös belga válogatott Lamah szükség esetén már az Újpest elleni vasárnapi derbin is pályára lép – az ezzel kapcsolatos reményekről az erőnléti edző most nem beszélt.

A betegségből lábadozó Holman Dávid a hét első napján könnyű futással kezdte a munkát Bali Péterrel, fokozatosan adagolják számára a terhelést, ő még „nagyon az elején van ennek a történetnek".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik