Ferencváros: belga válogatott lehet a klub nagy dobása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.01. 12:30
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosban folytathatja pályafutását a korábban a Premier League-ben és a Primera Divisiónban is játszó ötszörös belga válogatott Roland Lamah.

Az ulloi129.hu már vasárnap beszámolt arról, hogy a zöld-fehérek az átigazolási időszak utolsó napján egy nem túlkoros, a spanyol első osztályt és a Premier League-et is megjáró légióst szerződtethetnek. Hétfői információik alapján hozzátették, egy harmincon aluli, 3 millió euró piaci értékű szélsőről van szó, aki kifejezetten gyors, és délután már meg is érkezik.ulloi129.hu már vasárnap beszámolt arról, hogy a zöld-fehérek az átigazolási időszak utolsó napján egy nem túlkoros, a spanyol első osztályt és a Premier League-et is megjáró légióst szerződtethetnek. Hétfői információik alapján hozzátették, egy harmincon aluli, 3 millió euró piaci értékű szélsőről van szó, aki kifejezetten gyors, és délután már meg is érkezik.

A szurkolói fórumokon elkezdődtek a találgatások, amelyek közül az egyik legvalószínűbb opció Roland Lamah volt. A Magyar Lelátó szerint is ő lehet az FTC nagy húzása a határidő lejárta előtt.

A transfermarkt.de adatai szerint azonban a játékos jelen pillanatban szabadon igazolható – mivel szerződése lejárt a spanyol Osasunával, –, így nem feltétlenül sürgeti az éjfél a zöld-fehéreket.

Lamah az Osasunából kölcsönbe a Premier League-ben szereplő Swansea-hoz került az előző szezonban, 14 meccsen lépett pályára, ezeken 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Korábban a francia Le Mans, a belga Anderlecht és a holland Roda játékosa is volt. A francia élvonalban 63/7/3-as, Spanyolországban 45/3/3-as, Hollandiában pedig 32/11/5-ös mutatója volt az első osztályban.

A 26 éves, 180 cm. magas szélső elefántcsontparti születésű, de ötszörös belga válogatott játékos, 2009-ben a magyar válogatott elleni, 3–0-ra végződő felkészülési mérkőzésen is pályára lépett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza), Bosnjak Predrag (Haladás), Emir Dilaver (osztrák, Austria Wien – Ausztria), Gera Zoltán (szabadon igazolható, legutóbb West Bromwich Albion – Anglia), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Stjepan Kukuruzovic (svájci-horvát, FC Zürich – Svájc), Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország),Nagy Dániel (VfL Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen, kölcsönbe – Németország), Tarczy Pál (Soroksár)
Távozott/távozhat: Muhamed Besic (bosnyák, Everton – Anglia), Csilus Tamás (Lombard Pápa – kölcsönbe), Ulysse Diallo (mali, Arouca – Portugália), Gál Szabolcs (Lombard Pápa – kölcsönbe), Hidvégi Sándor (MTK – kölcsönbe), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Józsi György (Dunaújváros), Kunsági Roland (Mezőkövesd – kölcsönbe), Kurucz Péter (Soroksár – kölcsönbe), Laczkó Zsolt (?), Leonardo (brazil, 1860 München – Németország), Mark Otten (holland, RKSV Brakkenstein – Hollandia), Orosz Márk (Dunaújváros), Péter Antal (Soroksár – kölcsönbe), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német, kölcsönből vissza), Jack Tuijp (holland, Helmond Sport – kölcsönbe), Arsenio Valpoort (holland, RKC Waalwijk – Hollandia)
Kiszemeltek: Roland Lamah (belga, szabadon igazolható, legutóbb Osasuna – Spanyolország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik